Unesco Geopark

Midden in het Unesco Geopark, op ongeveer een uur rijden onder Porto, bevindt zich een schitterende accommodatie beheerd door een super sympathieke gastheer en gastvrouw en waar het het hele jaar door goed vertoeven is. De omgebouwde boerderij bestaat uit twee gedeeltes, ieder gedeelte met eenvoudige en comfortabele kamers met een eigen deur naar buiten. In het bovenste gedeelte is een zwembad dat uitkijkt over het natuurpark. Het is een perfecte plek zowel voor families, vriendengroepen als voor een romantisch weekendje weg.

Op tien minuten lopen afstand vind je een dorpje waar je een bakker, slager, kleine winkeltjes, caféétjes, terrasjes e restaurants aantreft.

De centrale locatie maakt dat je een perfecte basis plek hebt van waaruit je verschillende outdoor activiteiten kan ondernemen. Het Unesco Geopark is een uitstekende plek om in de winter te raften en in de zomer te canyoningen en te kanoën. Wandelen en fietsen kan het hele jaar door langs een van de vele uitgezette routes. Ook is het mogelijk om een jeeptour door het Unesco Geopark te maken met een lokale lunch onderweg of om een dagje met een herder en zijn kudde de bergen in te trekken.

Heb je zin om er even helemaal tussen uit te gaan en je te laten onderdompelen in de schitterende natuur van Portugal, kom dan naar het Unseco Geopark, laat je verleiden door de gastronomie, uitdagen door de outdoor activiteiten en verwennen door de Portugese gastvrijheid! In de zomer zijn er genoeg rivier strandjes aanwezig voor een frisse duik in een van de minst vervuilde rivieren van Europa en in de winter is de natuur overweldigend met zijn wild-water rivieren en watervallen!

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@tugar.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail