Parapenten

Parapenten over de kustlijn van Portugal…voor wie van avontuur houdt is dit de ultieme activiteit! Je hoeft geen ervaring met parapenten te hebben en springt je altijd samen met een instructeur.

Kom jij deze zomer parapenten?

Kunnen vliegen is altijd een een uitdaging geweest voor de mens. De mogelijkheid om de wolken te kunnen aanraken of zonder bestemming richting de horizon te vliegen is zonder twijfel een van de mooiste momenten die een persoon kan beleven.

In het niets springen, de adrenaline door het lichaam voelen stromen en dan die stap in de lucht nemen om zo de hemel te kunnen raken…dat is parapenten!

De activiteit is zeer onderhevig aan de weersomstandigheden, als er geen of sterke wind is dan kan de activiteit niet doorgaan. Het handigst is om een paar dagen ‘beschikbaar’ te hebben voor de activiteit.

Er zijn in het zelfde gebied nog veel meer interessante en avontuurlijke activiteiten te ondernemen, neem een kijkje bij de buiten activiteiten Lissabon en zie wat er allemaal te doen is! Tugar regelt ook accommodaties in de buurt van de activiteiten.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@tugar.nl

parapent 3
parapenten 2
parapente_8

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail