Loopbrug wandeling

Een wandeling over de door de, in september 2016, World Travel Awards bekroonde houten loopbrug van 8 km maakt het mogelijk dat je een tocht maakt vanaf de steile rotshellingen langs de Paiva rivier. Hiervandaan heb je geweldige uitzichten. Als je dat wilt kan je je tijdens de wandeling laten begeleiden door een gids zodat je nog meer uit de wandeling haalt.

Mocht je de loopbrug wandeling willen ondernemen, dan heeft Tugar een mooie aanbieding voor je. Je overnacht op een omgebouwde boerderij waarvandaan je naar het begin punt van de wandeling wordt gebracht. Tijdens de tocht door de vallei maak je kennis met een verscheidenheid aan geologisch en archeologisch interessante plekken, de karakteristieke flora en fauna van het gebied en heb je uitzicht op de beroemde wildwater rivier die door de, op sommige plekken, ravijnachtige vallei stroomt. Onderweg wordt er gestopt voor een kleine lokale versnapering. Na afloop van de wandeling wordt je weer terug gebracht naar de accommodatie.

Er zijn nog veel meer interessante outdoor activiteiten te ondernemen in dit natuurpark, zoals raften, kano-raften en canyoningen, neem een kijkje op www.tugar.nl of neem contact met ons op over de mogelijkheden!

info@tugar.nl

loopbrug
wandeling loopbrug
wandeling loopbrug

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail