Kajakken Mondego rivier

In midden Portugal zijn er verschillende buitenactiviteiten te ondernemen zoals kajakken op de Mondego rivier. De kajak tocht volgt de natuurlijke vallei van de Mondego, meanderend tussen de bergen, bossen en rivierstrandjes. Onderweg kan je talloze vogels zien: wilde eenden, blauwe reigers, koereigers, ijsvogeltjes, zwaluwen, aalscholvers, zwarte wouwen.

Je kan kiezen tussen een kajak tocht van 18 kilometer of van 25 kilometer, beide kajak tochten gaan stroomafwaarts van Penacova richting Coimbra. De tocht duurt ongeveer 3 a 4 uur. Onderweg zijn er talloze strandjes waar gestopt kan worden voor een pick-nick en een frisse duik. Er is transport voorzien tussen aankomst en vertrek.

De tocht wordt georganiseerd door familiaal kanobedrijf dat al sinds 1988 kajak afvaarten organiseert op de Mondego rivier bij Coimbra in midden Portugal, absoluut een aanrader voor iedereen die Portugal bezoekt!

Uitleg en begeleiding voorzien in het Portugees, Engels, Nederlands, Frans en Spaans. Een uitstekende, ontspannende en sportieve activiteit voor koppels en families met kinderen.

Meer informatie? Stuur dan een email naar info@tugar.nl

Kajakken
Kajakken
Kajakken

 

Kajakken
Kajakken
Kajakken
facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail