Buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten, daar is Tugar gespecialiseerd in! We organiseren buitenactiviteiten en accommodaties die zeer geschikt zijn voor gezinnen. De activiteiten vinden plaats op verschillende plekken in Portugal. Zoals het Unesco Geopark, de Vale do Vouga, rond Lissabon, de Serra de Caramulo, Mondim en de Mondego rivier. Iedere plek heeft zijn eigen karakter en weer net even andere activiteiten om de ondernemen. De meeste accommodaties zijn voorzien van een zwembad zodat je aan het eind van een avontuurlijke dag lekker kan bij komen aan de rand van het zwembad!

Door de rijke natuurlijke omgeving en de lange zomers is Portugal uitstekend geschikt voor een actieve vakantie. En niet alleen de kust heeft veel te bieden, juist het binnenland is schitterend en leent zich optimaal voor de vele mogelijke buitenactiviteiten!

Je kan een combinatie maken van de verschillende opties die we bieden of een of meerdere buitenactiviteiten in je vakantie plannen. Je kan ook een strand vakantie afwisselen met een paar buitenactiviteiten meer land inwaarts, er zijn genoeg mogelijkheden! Het unieke van de activiteiten is dat het voor iedereen een leuke ervaring zal zijn, jong en oud, beginneling of ervaren beoefenaar!

Tugar helpt je graag met het organiseren van je vakantie en maakt een offerte op maat voor je. Bekijk de verschillende opties en ontdek de schitterende natuur van het Portugese binnenland op een sportieve en interessante wijze! De buitenactiviteiten die Tugar organiseert zijn zeer geschikt voor families, groepen en bedrijfsuitjes.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@tugar.nl

 

canyoning
kano raften
raften
coasteering

 

 

Kayakken
wandelen
watertrekking
SUP

 

 

Surfen

Yoga-surfen
paardrijden
fietsen

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail