Buitenactiviteiten Lissabon

Tugar organiseert buiten activiteiten in de buurt van Lissabon. Dus als je naar Lissabon op vakantie komt, kom dan de stad ook eens uit en ontdek wat deze streek te bieden heeft aan buitenactiviteiten!

Op ongeveer 40 km ten zuiden van Lissabon ligt het natuurpark Serra de Arrábida. Dit schitterende en beschermde park is uitstekend geschikt voor een heleboel verschillende buitenactiviteiten. Het is een perfecte plek om een dagje iets anders te doen en deze streek op een andere manier te ontdekken!

Je kan uit een grote variatie van buitenactiviteiten kiezen zoals kajakken langs de kust, dolfijnen spotten, duiken of snorkelen. Wil je echt een super ervaring? Kom dan parapenten of coasteeren. Voor de liefhebber zijn er ook een heleboel geweldige wandelingen te ondernemen.

De buitenactiviteiten zijn heel geschikt om met je actieve gezin te ondernemen, iedereen zal genieten! Je bent in zeer goede handen van erkende gidsen en instructeurs die je een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen! Kom de turkoois blauwe zee kennen met zijn kust lijn vol grotten, inhammen en verlaten strandjes! Dit schitterende park is zeer de moeite waard om bezocht te worden!

Neem een kijkje naar de verschillende mogelijkheden!

Indien gewenst kunnen we voor transport tussen Lissabon het natuurpark zorgen.

En wil je meer weten dan kan dat via info@tugar.nl

Tugar biedt een heleboel buitenactiviteiten aan op verschillende plekken in Portugal, neem een kijkje op onze site en zie wat er nog meer te beleven is!

buitenactiviteiten Lissabon

Buitenactiviteiten Lissabon

Buitenactiviteiten Lissabon

 

 

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail