Outdoor activiteiten

 

Portugal is een uitsteken land voor het ondenemen van buiten activiteiten. Een groot deel van de rijkdom van dit land ligt namelijk midden in de natuur verborgen: mooie canyons​​​​​​​​​​, smalle en kristalheldere bergriviertjes​​​​​​​​​​, watervallen​​​​​​​​​​, bossen​​​​​​​​​​, meren​​​​​​​​​​ en dat alles in een zeer gevarieerd landschap​​​​​​​​​​.

Dus bij uitstek geschikt voor buiten activiteiten zoals een canyoning​​​​​​​​ ​waarbij je een bergrivier afdaalt, en je verfrist in de kleine riviermeertjes gevormd door de watervallen die de berg af klateren. ​Maar je kan je ook met een raft​ meevoeren door ​de snelle stroming, of een kayaktocht​​​​​​​​​​ op rustiger water maken zodat je van de intense stilte kan genieten.

Wil je liever wandelen​​​​​​​​​​? Er zijn net zoveel wandelmogelijkheden als je maar wensen kan. Laat je inspireren door de steenformaties en laat je terugvoeren naar een tijd die stil is blijven staan en waar de natuur nog heer en meester is.

Of wil je toch liever surfend​​​​​​​​​​ langs de kust Portugal leren kennen en slapen in een omgebouwde bus op het strand? Of op een Stand Up Paddle​​​​​​​​​​ een stad bezichtigen?

Alle buiten activiteiten worden begeleid door gespecialiseerde gidsen die de plekken als geen ander kennen en veel ervaring hebben met het begeleiden van buiten activiteiten; ​laat je meenemen op avontuur​​​​​​​​​​ aan de hand van deze lokale outdoorspecialisten en ontdek de mooiste plekken!

Houd je van wild-water willen kayakken, neem contact met ons op dan helpen we je bij het vinden van de beste rivieren en regelen we de accommodaties!
Klik op de foto’s voor meer informatie over de activiteiten die Tugar te bieden heeft.

 

 

 

canyoning_1

Coasteering